Amit az orvosok mondanak a lúgos vízről I.



Egy rövid írást teszek közzé Brad Hamiltontól, aki Ausztráliában foglalkozik lúgos vizet előállító víztisztító ionizátor készülék emberekhez eljuttatásával. Szokott nekem levelet írni és bevallom kicsit irigylem, mert ő megteheti, hogy egészségügyi eredményeket sorol fel és elsősorban Japán példákra, eredményekre és orvosokra hivatkozva. Ezt azért is teheti, mert Japánban 50 éve kutatják a lúgos víz hatásait és alkalmazzák is a gyógyászatban, több, mint 40 éve.
Brad ezeket írta nekem a minap (nyers fordításban):

László,

Akárcsak Te, én is biztos akarok lenni abban, hogy az alternatív egészségügyi termékek mögött, amiket vásárolok, tudományos kutatás és szakértők vizsgálata áll. Az orvosok, kutatók és tudósok, akik tanulmányozták a lúgos vizet, mind egyetértenek abban, hogy ez az erős antioxidáns csodálatos erőt hordoz. Csak néhány feljegyzést választottam ki a több tucatnyi írás közül, amik a lúgos víz helyreállító hatásáról szólnak.
Olvass tovább...


A lúgos víz segít sokféle „gyengélkedésen”

"A rákos daganatok nem tudnak lúgos vízben élni!" 1

"A lúgos víz fantasztikus az álmatlanság és a kólika ellen." 1

"... a vese-és májproblémákon is segíteni tud a lúgos víz." 1

"Lúgos víz a megmentője azoknak, akik túlsúlytól és számos felnőttkori betegségtől szenvednek..." 4

A lúgos víz: erőteljes antioxidáns

"A lúgos víz a legerősebb antioxidáns folyadék, amely képes újjáépíteni az immunrendszert ..." 1

"Az ionizált lúgos víz hatékonyságának fő oka az, hogy ez a víz képes semlegesíteni a mérgeket." 3

"2-3 hónap lúgos víz ivás után, a vérnyomásnak lassan csökkennie kell..." 2

"A lúgos víz kíváló a figyelemhiányos rendellenességre... ezt az agyban levő túl sok rhodium és irídium okozza." 1




Lúgos Víz: Egészségügyi előnyök mindenkinek

"Ez egyértelműen egészségügyi hasznot jelent annak, aki használja. Megjósolom, hogy az elektronikusan átalakított lúgos víz használata globális alapon változtatja majd meg az egészségügyet..." 5

"Egy nagyon részletes tesztelési és elemzési rendszeren, a Biokinetikán keresztül, ami 170 területet vizsgál, láttam, hogy pácienseimen milyen területeken erősített és stabilizált az ionizált víz... húgycső-, vesekő, nyirokerek, sav/bázis egyensúly, gyomor és a hasnyálmirigy. A számtalan név, amiket a betegségekhez kapcsoltak nem igazán számítanak. Ami számít az az, hogy mind egy alapvető gyökéroktól származnak... Túl sok szöveti savas hulladék a testben! 5

"... az egyetlen oka az összes megbetegedésnek és betegségnek a savas hulladék gyors felhalmozódása a testünkben, egy állapot, amit a gyakorló orvos acidózisnak (vagy magyarul savasodásnak) hív. A legnagyobb fegyver ez ellen, ha megteremtjük a lúgos testet rendszeres, napi lúgos víz fogyasztással. Ha a belső terep mindig lúgos és egyensúlyban van, akkor nem lesz melegágya a betegségeknek." 6

Idézetek az alábbi szerzőktől származnak:

1 Dr. Mona Harrison, orvos, igazgató Nemzetközi Vízügyi Tanács

2 Prof. Kuninaka Hiroange, a Kuninaka Kórház vezetője, Japán

3 Prof. Watanabe Ifao, Watanabe Kórház, Japán

4 Prof. Hatori Tasutaroo, az Adajiuiji Vérközpont vezetője, Yokohama Kórház, Faitama kerület

5 Dr. Theodore A. Baroody "Lúgosíts vagy meghalsz" c. saját könyvéből

6 Dr. Russell Woolfe, Woolfe Klinika, Quebec


Személyes tanúságtétel (Bradtől)

1998 óta iszom lúgos vizet. Életem nagyobb részében, mielőtt elkezdtem lúgos vizet inni, nagyon sok megfázásos és vírusos fertőzésem volt a téli időszakban. Krónikus derékfájásom is volt, ami a középiskolában és a hadseregben szerzett sérülésből származott. A derékfájásom most nagyon minimális, gyakorlatilag teljesen eltűnt. Nagyon jól alszom, és nem ébredek fel az éjszaka közepén a rendkívüli hátfájástól vagy hogy kényelmetlenül érzem magam, mint régen. Imádok azt enni, amit szeretek, nincs savas reflux tünetem, és ugyan mértékkel eszem, de még mindig tartom azt a súlyomat, amennyi a hadseregben voltam. Ritkábban edzek, mint régen, de azt nagyon jónak találom, hogy így sem kapok izomlázat, ha edzek, mert az izmaim jól hidratáltak lúgos vízzel és az kimossa az izmokból a felgyülemlő savas közeget.

Nem adnád magadnak ezt az ajándékot Te is?

Nos, lényegét tekintve ennyi volt Brad levele.
Az én tanúságtételem rövidebb. Még nincs egy éve, hogy a lúgos vizet iszom, de rengeteg jó tulajdonságának élvezem a gyümölcsét. Leadott 21 kg-om nem jött vissza, pedig étrendemen sokat lazítottam az erőteljes lúgosító kúra után. Vérnyomásom rendben, fejfájásom ami sokszor rendszeresen jött elsősorban emésztési problémák miatt réges-rég nem volt, emésztési problémáim megszűntek. Ha kisebb fertőzést kapok az uszodában (eddig csak ott sikerült szerezni), akkor az 1-2 nap alatt távozik és sokkal könnyebb lefutással, mint bármikor és még sorolhatnám, de most nem teszem. Általában sokkal energikusabb vagyok és ez az a „tünet”, ami feleségemen is a legszembetűnőbb változás.
Gyűjtögetem még a tapasztalatokat és meg fogok velük jelenni.
Egyenlőre szememet a Japánokra helyezem és követem őket az úton. Antioxidáns, ionizált lúgos vizet iszom, méghozzá Dr. Robert O. Young által ajánlott kellően magas mennyiségben.
...és eddig nagyon jól működik!


Felmerülhet Benned a kérdés, hogy én mennyi vizet iszom;
minden nap legalább 1 litert 15 kg-onként, ami nálam jelenleg, tekintve 76 kg-os súlyomat, 5-6 liter erősen antioxidáns, ionizált, 9,5 pH értékű friss lúgos víz ivását jelenti.




Eszedbe jutott, hogy jó lenne megkóstolni?
pH skála

Kérj ingyenes pH tesztet mailben: vitallaci@gmail.com !

A pH skála logaritmikus léptékű, azaz 10-szeres szorzó van az értékek között. Ez azt jelenti, hogy a savas pH 4 értékű szénsavas ásványvíz például 1.000.000-szor, azaz 1 milliószor savasabb, mint az Aquarion pH 10 értékű lúgos vize!
Szerinted a tested melyiket választja?!

Kattints ide a válaszért>>>